Σάββατο 24 Μαρτίου 2012


19/03/2012
Η Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012, βρίσκει τον όμιλο μας να Τολμά την αλλαγή και να παίρνει πρωτοβουλίες, στοχεύοντας στο κοινό καλό των συνανθρώπων μας, σε θέματα Υγείας & Εθελοντισμού.
Ένας στόχος, Τρία Βήματα.
Ιατρική Ενημέρωση & πρόληψη Ροταριανών & μη, από αξιόλογους Ιατρούς του ιατρικού κόσμου. Προτροπή Ιατρών για δωρεάν παροχή υπηρεσιών τους στους συνανθρώπους μας. Διοργάνωση Ημερών Δωρεάν Εξετάσεων στο ευρύ κοινό.
Ενώ η οικονομική κρίση «χτυπάει την πόρτα» στο τομέα της Υγείας, ο όμιλος μας «απαντά» με Προσφορά & Εθελοντισμό.
Η σημερινή βραδιά είχε τριπλό ενδιαφέρον για τις/τους συμμετέχουσες/οντες.
Θερμό καλωσόρισμα στο νέο μέλος του ομίλου μας, Ελίνα Γιαχαλή, Life Coach, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού μέσω της Διεθνής Κοινότητας ΝΛΠ. Νέο αίμα με όρεξη για δράση και προσφορά στο έργο του ομίλου μας!
Ομιλία του επιτίμου μέλους του ομίλου μας, Δρ. Νομικού Παναγιώτη, Αναπληρωτή Διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής και του Τμήματος Ακτινοχειρουργικής Gamma Knife στο Νοσοκομείο «Υγεία» Αθηνών, με θέμα «Αυχενικό σύνδρομο και Οσφυαλγία: αιτίες και σύγχρονη αντιμετώπιση».
Ομιλία της Κυριακάκη Λιάννας, συμμετέχουσας (προτεινόμενη του ομίλου μας) στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ηγεσίας, RYLA της 17-18/03/2012, στη Λευκωσία της Κύπρου. Το RYLA διοργάνωσε ο Ρ.Ο. NICOSIASALAMIS στο ορεινό ξενοδοχείο Τρόοδος, με πληρωμένα τα έξοδα διαμονής και διατροφής των συμμετεχόντων. Το πρόγραμμα του RYLA περιλάμβανε Εκπαιδευτικά Εργαστήρια Ηγεσίας και άλλα συναφή θέματα, με σκοπό την προσφορά μοναδικών εμπειριών. Η Λιάννα Κυριακάκη μας «μετέφερε» με ενθουσιασμό την εμπειρία της αυτή και τις γνώσεις που αποκόμισε από το ταξίδι της.
Η συμμετοχή των:
βΔιοικητά Σοφού Μαρίας, τβΔ - μέλος της επιτροπής της Επιτροπής Ροταριανών Εθελοντών στα Special Olympics Καυκαλά Άννα (Ρ.Ο. Άνοιξη Σεμέλη),  Κούτση Έφης (Ρ.Ο. Άνοιξη Σεμέλη)  και Κολοκοτρώνη Ευάγγελου (Ρ.Ο. Αθηνών), μας τίμησε ιδιαιτέρως και τους ευχαριστούμε ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ.
Μια ροταριανή συνεστίαση με εναλλαγή θεμάτων, φιλική συζήτηση και κυρίως χαμόγελα και «ζεστές» καρδιές.
Μη ξεχνάμε ότι το Ρόταρυ εκτός από Προσφορά είναι και Ανθρωπιά.

«Δεν χρειάζεται να είσαι μεγάλος άνθρωπος.
 Φτάνει και περισσεύει να είσαι μόνο άνθρωπος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου