Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012


05-03-2012 ΗΜΕΡΙΔΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Δευτέρα 05 Μαρτίου 2012, μια βραδιά ΣΥΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ του Ρ. Ο. Κηφισιά Κεφαλάρι με τον Ρ.Ο. Αθήνα Αρδηττό.
Πρώτη κοινή μας συνεστίαση και κοινός μας στόχος η ενημέρωση μελών και φίλων του Ρόταρυ και των ομίλων μας, για τις τρέχουσες εξελίξεις στο φορολογικό τοπίο της χώρας μας για το έτος 2012.
Το Ρόταρυ είναι παρών, όχι μόνο στις ανάγκες του ανθρώπου αλλά και στις εξελίξεις της χώρας μας.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
με τον Οικονομολόγο – Φοροτεχνικό - Σύμβουλο επιχειρήσεων – Εισηγητή Φορολογικών & Λογιστικών Σεμιναρίων και Διδάσκων στο Π.Μ.Σ. «Φορολογία & Ελεγκτική»  του τμήματος Δημοσίας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κορομηλά Γεώργιο και θέμα της Ημερίδας: «Φορολογικό τοπίο 2012 – Νέο εθνικό φορολογικό σύστημα».
Μια βραδιά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενημέρωση (προφορική & διαφανειών) των όχι ιδιαίτερα ευχάριστων αλλαγών που έχουν ισχύσει στο φορολογικό καθεστώς για το έτος 2012, αλλά ο κ. Γ. Κορομηλάς προσπάθησε να μας κάνει μια παρουσίαση με στοιχεία κατανοητής ενημέρωσης για όλες/ους, με συμβουλές και με μια δόση χιούμορ για πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση των νέων συνθηκών. Ούτως ή άλλως ο πανικός δε βοηθάει και κάνει κακό στην υγεία!
Οι θερμές ευχαριστίες μας για την παρουσία και ομιλία του κ. Γ. Κορομηλά, στην συνεστίαση μας, συνοδεύτηκε με απονομή ονομαστικής τιμητικής πλακέτας από τον όμιλο μας ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑΡΙ και με έπαινο και ασημένια εικόνα από τον συν διοργανωτή όμιλο ΑΘΗΝΑ ΑΡΔΗΤΟ.
Θερμές Ευχαριστίες στους αξιωματούχους της 2470 περιφέρειας που ήταν κοντά μας: το Διοικητή της  2470 περιφέρειας Νίκο Μακρυγιάννη, τον υποδεδειγμένο Διοικητή 2013-2014 Κοσμά Χουτουριάδη, το τβΔιοικητή Παναγιώτη Κατρούγκαλο και την πρόεδρο του Ρ.Ο. Ν. Ερυθραίας Κάτια Δημητροπούλου.
Επίσης ευχαριστούμε μέλη και φίλους των Ρ. Ο. Ν. Μάκρης και Ρ. Ο. Αμαρουσίου που ήταν κοντά μας στη συνεστίαση μας αυτή.
Ένα ΘΕΡΜΟΤΑΤΟ «Ευχαριστώ» στον συν διοργανωτή όμιλο Αθήνα Αρδηττό, τον πρόεδρο Εμμανουήλ Σμαήλο και το γραμματέα Κώστα Σαμαράκη, καθώς και στα μέλη και τις/τους φίλες/ους των ομίλων μας για την συμμετοχή τους.
Βραδιά συναδέλφωσης με θέμα επίκαιρο, που κέντρισε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, δίνοντας το έρεισμα για διαλογική συζήτηση μεταξύ ομιλητή και συμμετεχόντων.
Το Ρόταρυ καθώς και οι Ροταριανοί Όμιλοι που το αντιπροσωπεύουν, στηρίζουν τη συναδέλφωση και το κοινό έργο!
«Τοις επιτηδείοις συγχρώ»
«Να συναναστρέφεσαι τους ικανούς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου